Pobuna je dogurala do jubilarnog 10. broja. Cifra kojom se retko koji fanzin može pohvaliti. Pogotovu kada se ima u vidu period u kome se 10 brojeva pojavilo. Iako smo propustili par brojeva, čini se da je sada u uredništvu neka nova, podmlađena ekipa. Još jedna novina je i blog koji sada paralelno funkcioniše i koji ima za zadatak da dopre do nekih novih čitalaca. 
Odmah nakon uvodne reči kreće se sa kolumnom i temom o kojoj se priča poslednjh godina - festivali i tribjut bendovi. Mada kolumna komotno može da se nazove i "Kako je propao rokenrol" linijom manjeg otpora. Osnovu fanzina čine intervjui sa nekim poznatim i manje poznatim imenima od kojih je najzvučnije svakako Trula Koalicija. Zapravo, ekipa je razgovarala sa Skakijem, dok bend (koji vodi i dalje Vuja) bez njega nastupa i dalje pod imenom TK sa drugim pevačem. Skaki opet najavljuje "staru" TK ali ostaje nejasno da li ćemo imati dve Koalicije kao nekada Zagrebačko i Beogradsko Zabranjeno Pušenje.
Dvougao je rubrika gde prijateljski bendovi odgovaraju na ista pitanja paralelno. Ovoga puta gosti su bili Katabazija i Blues Rezervata. Treba pomenuti i "Književni mozaik" i deo posvećen aforizmima i satiri.
Kako i naslovna kaže, izrada fanzina danas je Sizifov posao. A Sizifu ne bi smetalo da i vi malo pogurate kamen i podržite njegov rad. Jer kamer rola za vas.