Čebula je je deo novog fanzinaškog talasa Hrvatske. Neobičnog imena, neobičnog dizajna i nešto drugačijeg sadržaja od većine fanzina koje susrećemo. 
Iako autorka prati dešavanja na hc pank sceni, njeni tekstovi pružaju pogled iz jednog drugačijeg ugla. Tako odmah na početku možete saznati kako je biti na turneji sa jednim hcpank bendom (kraljevački The Truth), sve one lepe i manje lepe stvari koje turneje donose. Tu je i opširni intervju sa sada već neaktivnim bendom Ugly Fucks. Maša je razgovarala sa Mirnom, pevačicom i Gajom, bubnjarem koji je kao i obično bio raspoložen za priču. Broj sadrži i osvrte na par fanzina ali i zajebantsku parodija rubriku "Teta Mileva" tipa Draga Saveta. Deo sadržaja je posvećen stripovima i crtežima što i ne čudi imajući u vidu da je autorka završila srednju umetničku školu. Kreativni duh se ogleda i inače u neobično postavljenom tekstu zbog koga se fanzin čita drugačije. Kako, videćete i sami...
Dobar deo prvog broja je posvećen kolumnama i razmišljanjima na teme seksizma, ljubavi, osećanja, odnosu starih i mladih na sceni ali i svakodnevnog života. Zbog svega ovoga fanzin ima i tu crtu dnevnika, nešto što bi anglo-sasi nazvali "pesonal zine". I upravo to lično je ono što dominira kroz čitav fanzin i što mu daje karakterističnu crtu. Meni lično takva glasila prijaju jer su retkost. Autora upoznajete na jedan drugačiji način.
Potražite ovaj na vreme jer drugi broj samo što nije. Pišite na masha_uber_alles@hotmail.com.
I za one koji ne znaju... Čebula je zapravo luk. :)