Kada se krajem prethodne i početkom ove godine pojavio poslednji Arsenik u vidu dvobroja bilo je jasno da je fanzin došao do tačke gde će se nešto promeniti. Tempo izlaženja na svaka dva meseca je sigurno previše stresan i pun obaveza i verovatno je pretio da se čitave priče prezasiti pre svega Saša, autor fanzina. I moja ideja se kretala u sličnom pravcu koji sam i naglasio u prethodnom prikazu, da bi fanzin mogao izlaziti i ređe ali sa više materijala. 
Dakle, od sada Arsenik ide kvartalno: proleće, leto, jesen i zima. Ako mene pitate, sasvim ok tempo koji daje dovoljno vremena da se svaki broj pripremi bez stresa, ali daje priliku i vremena svakom broju da dovoljno traje.
Sve ostalo je isto, ako ste ranije čitali Arsenik znate šta ćete u njemu pronaći. Ako niste, proskitajte malo po našim stranicama na kojima smo predstavljali ranije brojeve.
Jedina novina u ovom broju je poklon strip "Pogled ka pančevačkom nebu" Božidara Golubovića. Fina ideja, A6 format a priča,... čim je iz Pančeva, tema je ekologija. Bilo bi dobro da svaki broj prati ovako jedna priča. Nadajmo se da će Saša istrajati sa ovim dodatkom.
Potražite Arsenik na fejsbuku ili putem emaila arsenikzine@gmail.com.

Nenad