Deca Apokalipse / foto: Ana Danilović
Drugi po redu spot sastava Deca Apokalipse za pesmu “Era papirnih grobova”, sa istoimenog albuma, pojavio se pod etiketom Nocturne Magazina. Spot je snimljen u velikoj sali Doma omladine Beograd.

Za izradu spota se pobrinula producentska kuća ''theNOfilm. Režiju i montažu potpisuje Vladimir Petrović, direktor fotografije i kolorista je Đorđe Družetić, snimatelji: Marko Mladenović i Bogdan Babović, dok je za rasvetu i scenu bio zadužen: Dejan Ilić”, istakao je Boško Ranković bubnjar gore pomenute grupe Deca Apokalipse i dodao:
Veliku zahvalnost dugujemo Milici Ševarlić, Marti Marković i Draganu Ambrozić iz Doma Omladine Beograd, kao i celoj ekipi iz ''theNOfilm'', sa kojima smo ostvarili izuzetnu saradnju.”
Boško u nastavku ističe da je za razliku od prvog spota koji su uradili, ovaj jednostavniji, u smislu da ih prikazuje u onome što najbolje rade. 

Na jednostavan, ali jasan i glasan način svedočimo: bez zrna duhovnosti, sve je osuđeno na propast, i ono levo i ono desno što je; stojimo li na postojanim temeljima, straha nema.” 
Podsećamo da se sastav Deca Apokalipse okupio krajem 2012.godine. Oktobra 2013. godine pojavio se njihov prvi album., dok će vam ešto više informacija o ovom sastavu pružiti intervju, koji će se u narednim danima pojaviti na stranicama webzina Helly Cherry. Do tada, saznajte nešto više o njima OVDE.