Marica je projekat iz Niša koji je u junu 2013 godine pokrenuo Marko Jocić (Testator, Speed Merchants) sa idejom da se svira i stvara agresivna i melodična metal muzika sa grupom ljudi koji su ponosni na dobro i posvećeni da promene loše stvari počevši od sebe. Septembra/oktobra 2013. je snimljen Ep 'Subliminal' koji sadrži tri pesme. Nakon "lyrics videa" za pesmu "Profit is not a God" u prilici ste sada da pogledate i pravi spot za pesmu "Hypercube".  

Iza spota stoji zanimljiva priča koju momci iz benda ovako najavljuju: 

"Gabrovnica" kod malog naseljenog mesta Kalna (opstina Knjaževac) je bio jedan od prvih rudnika urana u bivšoj Jugoslaviji. Ovaj rudnik je započeo sa radom 1963.godine. Između 1964. i 1966., zaposleni u ovom rudniku eksploatisali su ukupno 900 kg UO2 i 400 kg metala uranijuma.

Prva uzbuna "proključala" je 1986. godine, kada su stručnjaci Instituta ovde eksperimentisali sa olovnim hloridom iz Trepče. Pojavio se "sumnjiv" dim iz postrojenja i – zavladala je panika. Postalo je još dramatičnije kada su u Gabrovnici, tada, počele da skapavaju pčele. Da li od "radioaktivnog dima" ili od pčelinje zaraze, nerazjašnjeno je i kako je u krug napuštenog rudnika 1993. godine stiglo 11 buradi sa 300 kilograma "niskoradioaktivnog materijala".
Ukidanjem Savezne komisije za nuklearnu energiju, urušio se i ambiciozni savezni nuklearni program i trebalo je naći žrtvu za naslednika napuštenog rudnika.
Tako je tajanstveni rudnik pod šifrovanim nazivom "preduzeće broj 3" ostao misterija do dan danas.

Bend Marica posetio je enigmu (ne)poznatu pod nazivom "preduzeće broj 3" kako bi ekranizovao svoj drugi singl Hypercube u saradnji sa Korrelo produkcijom.