Beogradski sastav Nikad Dosta se već može polako svrstati u veterane domače alternativne scene. Nastao davne 1996. bend se, posle skoro navršenih 20 godina rada, može pohvaliti nastupima na nekim od zvučnijih festivala regiona – Exit, Jelen Top10 festival, festival evropskog filma na Paliću itd.
Ovaj iskusni beogradski sastav je 2013. godinu krunisao izdavanjem svog drugog studijskog albuma ‘’Igrač manje’’. Sniman u studiju "Digimedia", pod producentskom ‘palicom’ Borisa Mladenovića – album sa sobom donosi odličnu mešavinu rok muzike sa velikom (i vidnom) primesom različitih bluz, dzez i pank stilova. I da, nešto što ne može da promakne ni na prvo slušanje – fenomenalni Srdjan Stojanović koji uz zvuk violine daje nesvakidašnju dubinu svakoj numeri.
Pesme poput – 'Nesanica', 'Čudo' i 'Tragovi' (koja najavljuje album i predstavlja kompilaciju kadrova iz nagradjivanog filma "Bez signala" autora Bojana Stevanića) su definitivno nezaobilazne numere sa novog albuma. 
'Igrač Manje' izdat je i kao autorsko CD izdanje koje će biti dostupno publici na nizu koncertnih promocija koje je bend zakazao u skorašnjem periodu, a za sve vas koji niste u mogućnosti da prisustvujete njihovim svirkama – ovaj album ( kao i prethodni ) možete naći na oficijalnom sajtu benda. 
Pa? Šta čekate? 

Danilo Krša