Drugo albumče za ekipu iz Makedonije. Prošli put ih nahvalih jer su predstavili nešto novo na sceni, spojili više pravaca u jednu zanimljivu celinu. Ovog puta su nastavili taj rad.
Iako sam na mejl dosta davno dobila link za kompletno izdanje, tek ovih dana uradih recenziju. Sačekah da pristigne diskić, pa da lepo raspalim po preslušavanju i praćenju textova, pošto mi to na mom kilavom notebook-u nije uspevalo. Elem, izdanjce je krenulo, slušalice su na ušima... Prvo što mi je privuklo pažnju beše to da album traje ravno 45 minuta. Ni sekundu više niti manje. Drugo beše to da su momci sazreli, a i dalje se radi o dvadesetogodišnjacima. 15 numera se raširilo na diskiću, muziciranje je neki post punk – hardcore, sa mestimičnim screamo vokalima, negde šaputanjem, negde normalnim pesmama. Fora je da, ma koliko si gluv/a, ne možeš da ne primetiš kada se završila jedna, a krenula sledeća numera. „The colour of your skin“, „Ice“, „Departed memories“,„Recommended for...“, „Habbits“, „Few people running“,...Svaka od njih ima nešto besno, ali i melodično, u sebi što me natera da im zapamtim imena. Ova trojka je već dva puta muzicirala u Kraljevu i oba puta su bili odlično prihvaćeni, što samo dokazuje moju tvrdnju da valjaju.
Omot je zanimljivo odrađen. Zapravo, ultra prosto, ali funkcionalno. Siva pozadina, dva kruga i naziv benda i izdanja. Tu su textovi pesama, popis pesama i... to je to! Meni više ne treba! Izdato za "NAPRAVI ZAEDNO"
Cheers!!!

Gaca Bx(O)xKx