Splitski ska punk bend Justin's Johnson, koji se predstavio pjesmama "Pijana posla" i "S faksa na kavu", koja je ubrzo postala himna svih studenata, napravio je sjajnu obradu velikog Oliverovog hita "Ča će mi Copacabana" koju potpisuje Teo Trumbić. Justinsi su u ska aranžmanu napravili odličnu obradu i zasigurno će ovaj bezvremenski hit približiti i mlađoj publici. 

Momci su za pjesmu snimili i spot pod redateljskom palicom Tonija Mijača, koji je snimao i montirao spot. Spot je sniman na brodu, a u njemu se osim benda pojavljuje kapetan Sreja i duhoviti Ilija Utrobičić. 

Bend je nastupio preko 200 puta diljem Hrvatske te u okolnim zemljama kao što su BiH, Slovenija, Srbija i Italija. Pobijedili su na nekoliko demo festivala, a među zapaženijim nastupima je onaj na Exit festivalu. Svirali su s mnogim domaćim glazbenicima među kojima su i Hladno Pivo, TBF, Gustafi, Kawasaki 3P, Urban & 4, Darko Rundek i Edo Maajka. 2005. godine objavili su EP na engleskom jeziku, a sada su spremili materijal na hrvatskom jeziku. Bend čine Miro Alač– vokal & gitara, Lenko Markusović – vokal & truba, Goran Brzulja – bubnjevi, Grgo Bućan– bas gitara, Marin Cecić– saksofon, Ivan Boban– trombon i Frane Mihalj– truba. 

Više o Justin's Johnsonima nađite na www.justinsjohnson.com