Promocija albuma grupe Novembar održala se u Feedbacku pred ne više od stotinak ljubitelja panka, dok su sa njima nastupili Hidrogen iz Ladovice, Voodoo Healers iz Soluna i KBO iz Kragujevca.
Hidogen, ili bar jedan njegov deo
Pankersko veče otvorio je Hidrogen sa svojim pošalicama i pesmama kao što su „Lepotan“, „Ljubavna“ koje su kako su naglašavali pre početka svake pesme snimane davne '96 godine kod Vuje kući, pa su se aplauzi za Vuju nizali pre i posle svake izvedene numere. Imali su tehničkih problema oko gitare, ali je to ubrzo rešeno, mada su morali napraviti pauzu od par minuta kako bi sve bilo dovedeno u normalu i moguće nastaviti svoj nastup. U svakom slučaju Hidrogen je na pravi način otvorio ovo veče.
Novembar
Neočekivano, ovoga puta je napravljena rokada pa su "zvezde večeri", Novembar (pročitaj intervju koji su dali povodom ovog koncerta i albuma), nastupili drugi. Kako je u pitanju bila promocija novog albuma repertoar je bio sastavljen uglavnom od novih pesama koje do sada nisu izvodili uživo. Jedino u javnosti što se pojavilo su pesme „Kamen u grudima“ i „Proklet“ sa istoimenog albuma. Obzirom da mnogi pesme slušaju po prvi put, nije bilo preteranog divljanja ljudi. Potrebno je ipak vreme da nove pesme zažive i postanu bliske ljudima no promocije upravo tome i služe. Uz utiske sa sinoćnje svirke, i ove dve pesme sa neta, nekima će novi album biti za nijansu drugačiji od svojih prethodnika ali još uvek čekamo disk da poslušamo i javljamo pune utiske. Kosta je inače dobrim delom nastupa čitao tekstove pesama, ali to nije omelo njegovu koncentraciju i komunikaciju sa publikom. Desio se i mali  peh sa bas pedalom, pa smo nekih desetak minuta čekali ponovno montiranje iste. Vreme je prekratio basista koji je svojim solažama razmrdavao publiku, pa se nije došlo do pada atmosfere.
"Samoća" odsvirana sa Vujom
Za kraj stvar kojom oni obično i završavaju svoje nastupe jeste „Samoća“ grupe KBO, gde se Vuja popeo na binu i zajedno sa Kostom otpevao pesmu.
Voodoo Healers
U nastavku večeri su nastupili nama nešto manje poznat bend iz Soluna Voodoo Healers. Dobar sastav i veoma energičan garažni nastup. Videlo se da im je drago, da su zadovoljni što su došli u naš grad i što ih je publika ispoštovala i igrala zajedno sa njima. Možda su svirali duže nego prethodni bendovi, ali im se verovatno i usladilo. Voodoo Healerse ćemo inače ispratiti i na njihovom koncertu u Svilajncu 30.3!

Za kraj, ono što su neki možda i najviše čekali - KBO! Momci koji su u šutkama, što bi rekao jedan moj kolega, "pasli patos i gubili patike po klubu" više nisu bili tu, pa se prostor za igru, uz njihove pesme koje svi odavno već znamo napamet, napravio, tako da smo mogli da igramo uz „Nemoj“, „Za Evropu“, „Nikad“, „Zgubidan“... Vuja je kao i uvek pravio odličnu atmosferu svojim pošalicama i simpatičnim grimasama prilikom približavanja publici, pa je bilo i smeha u pauzama između pesama. Njihov bubnjar, Boban je bukvalno izludeo lupajući, pa sam mislila da će pocepati doboš. Naravno za kraj, kako Vuja kaže: „Jedna pesma koju niko od vas ne zna i koja je potpuno nepoznata, „Samoća“. Tada se na binu penje Kosta, vokal Cepenih Ćunaka i masa je nagrnula na binu, tako da je ta pesma obeležila celo veče i najveća energija se pokazala baš na kraju večeri. 
"Samoća" još jednom
Izbor bendova za ovo veče je bio pun pogodak, i ostaje žal što nije više ljudi prisustvovalo ovom dešavanju a sada nam ostaje da vidimo kako će proći novo izdanje Novembra, a s obzirom na to da su prisutni prihvatili pesme, očekujemo dobar uspeh!

U nastavku pogledajte još fotografija...

Izveštaj: Anđela Jovanović
Fotografije: Visual Factory Machina