HypeSviđa ti se? Javi ostalima!

Zrenjaninska četvorka „Hype”, nastala 2009, praši alternativni rok s iskrenošću i energijom garažnog benda, fanatično posvećenog totalnoj autentičnosti izraza.
Njihova zvučna slika je kako sublimacija klasičnog roka i protopanka, tako i reperkusija vajba iz najblistavijih epoha na scenama Detroita, Sijetla i Los Anđelesa, uobličena u beskompromisni pravoverni rokenrol 21. veka.
„Hype” sve podređuju muzici i stoga ignorantno prolaze kroz zidove žanrova i podžanrova, oslobađajući pesme nasilnog definisanja i dopuštajući da svaka vodi svoju priču, svoj život.
Bend nema političku ili ideološku agendu, ali se strasno predaje crnohumornoj, satiričkoj penetraciji i razobličavanju fabula masovne kulture.
Eksplozivna mešavina režećih gitara, bubnjarskih paterna koncipiranih na gruvu, melodičnih bas pasaža i vokala u spektru od razorne suptilnosti do čiste agresije, kao i neograničena količina uvek dobrodošle subverzivnosti, nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
„Hype” su: lid-vokal Dragana Mijatović aka Gaga Lee, bubnjar Darko Kurjak („Partibrejkers”, „Memlah”), gitarista Pavle Kirćanski („Impurita”) i basista Milos Kralj ("Memlah").

Hype uveliko vec radi na svom debi albumu, pod producentskom palicom Ivana Kljajica! Album ce biti uskoro gotov i spreman da ode u etar!
www.hype-band.com
www.facebook.com/hypezr
www.youtube.com/user/hypezrSviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

Stiže prvo zvanično reizdanje albuma "Nuklearne olimpijske igre" Satana Panonskog

"Rijetko kada se na domaćoj sceni pojavi tako osebujan lik kao sto je to bio Ivica Čuljak. Znan i kao Kečer II a još poznatiji kao Sata...

10 najčitanijih

Arhiva