Bend Prilično Prazni je nastao sredinom devedesetih godina u Beogradu sa jasnom orijentacijom ka pank muzici. Inspiraciju nalaze u britanskim pank bendivima kao što su: The Clash, Sex Pistols, Peter & The Test Tube Babies, Stiff Little Fingers i mnogi drugi.
U tom periodu nastupaju uglavnom u Beogradu po tada aktivnim klubovima, ali uspevaju da organizuju i nekoliko koncerata po unutrašnjosti Srbije. Za stvaranje vecine pesama bio je zadužen Milan Došen, prvi pevac i jedan od osnivaca benda.
Sa ozbiljnijim radom Prilicno Prazni pocinju 1999. godine kada u sopstvenoj produkciji, u jednom novobeogradskom studiju snimaju svoje prve demo snimke a bend u sastavu: Doške (vokal), Igor(gitara), Miki (bas), Vlada (bubanj), sve cešce svira po beogradskim klubovima. Pocetkom 2003. godine Prilicno Prazni u Zemunu osnivaju svoj studio gde pocinju pripreme za snimanje prvog albuma. Nešto kasnije dolazi do promene u grupi. Doške odlazi iz benda a na njegovo mesto dolazi Beli. Snimanje pocinje januara 2004. godine u Zemunu. Album, na kojem se pored deset autorskih pesama nalaze i dve obrade nazvan je "Jedan minut nije dovoljan".
U proteklih nekoliko godina Prilicno Prazni su više puta nastupili u inostranstvu. Treba izdvojiti zapažene nastupe u Sloveniji kao i nedavno gostovanje u Sofiji (Bugarska) gde je takode održan jako uspešan koncert.
Prilicno Prazni nikada nisu bili simpatizeri politickih partija, niti podržavaju bilo koju politicku opciju.
Svaka ideologija nam je strana!