Bend UPS! nastao je u septembru 2006. godine.Cela prica pocinje 2005. godine, kada su se sadasnji bubnjar(Darko) i nekadasnji basista(Boki) sreli na jednoj od proba jednog petrovackog hardcore benda(“Golubovi i kupus”) gde je sadasnji pevac-basista UPS!-a(Mandow) tada svirao.Tada Darko dolazi na ideju da napravi punk bend!Boki i Darko tada zapocinju pripreme oko proba,pronalaze prostorije za vezbanje,krecu u nabavku instrumenata(naravno bez prebijenog dinara u dzepu ,stoga su instrumenti uvek bili tudji(sve do skora))…U medjuvremenu , za Darkove planove saznaje Mandow i prikljucuje se grupi, da bi se nakon vrlo kratkog vremenskog perioda bendu prikljucio i gitarista(Luka),njegovim dolaskom formira se bend pod nazivom “Barabe”.
U pocetku bend pravi dosta svojih autorskih pesama, neke od njih bile su:"Dama","Prica o Pankeru",”Nas glas”,”Piromanska himna” i mnoge druge…Od svih tih pesama ostala je samo "Prica o pankeru"!Tokom prve godine postojanja bend je takodje radio obrade mnogih punk i hardcore bendova.Zanimljiva prica benda UPS! jeste vezana za njihovu prvu svirku!!!UPS!(tadasnje “Barabe”)svoju prvu svirku imali su ne u svom rodnom gradu, vec u Velikom Gradistu na jednoj od livada na samoj obali Dunava! Instrumenti su bili postavljeni na travi bez ikakve bine,dok je iza izvodjacke ”scene” blejalo stado ovaca zajedno sa svojim pastirom koji je zbunjeno posmatrao gomilu klinaca koji prave buku! Ceo “hepening” je prosao sa dosta besne publike, a bend je imao nastup prave punk svirke!Kasnije su imali dosta svirki po Branicevskom okrugu i sire.
Na bend UPS! uticali su bendovi, kao sto su: Pennywise, Rancid,Bad Religion,NoFX,Bouncing Souls.... I naravno domaci bendovi (old school) poput nezaobilaznih Atheist-a(koji su im ujedno bili i uzori),Dza ili Bu-a,Goblina,itd.Muzicki ukus clanova benda bio je slican(brzina,melodija i dosta vokala(uglavnom se slusao pank i HC)),stoga se i muzika benda razvijala u pravcu ”brzog i melodicnog” panka sa kratkim disharmonicnim hardcore deonicama...
Pocetkom 2007. godine clanovi benda UPS! dolaze do medjusobnog dogovora da promene naziv benda iz "Barabe" u "UPS!" sto bi znacilo Ustani Protiv Sistema!Celovitost benda trajala je sve do jula 2009. godine kada Boki odlucuje da napusti bend. Boki(basista) na "RIFF” Gitarijadi 09 u Petrovcu na Mlavi svira svoju oprostajnu svirku!U (ne)cast bivseg basiste, bend pravi numeru pod nazivom”Boki ide u GRAND”koja je postala lokalni hit nakon njegovog odlaska.Kroz svega nekoliko nedelja na njegovo mesto dolazi Misa(gitarista),gde bas gitaru(tek tada) preuzima sadasnji pevac-basista(Mandow) i bend nastavlja dalje sa svojim radom.U septembru 2009 godine ulaze u studio "Mr.Sound" u Petrovcu na Mlavi kod Ivana Radosavljevica i Igora Mihajlovica gde zapocinju snimanje svog prvog PROMO DEMO ALBUMA koji je zavrsen u Maju mesecu 2010. godine. Naravno pusten je free download!
Takodje su 2009. godine bili pobednici na kvalifikacijama GBOB-a u Livingroom-u SKC u Beogradu i ucestvovali na nacionalnom finalu GBOB-a u velikoj sali SKC-a u Beogradu, gde su osvojili pocasno 11 mjesto od mogucih 15 finalista,s obzirom da su bili jedini pank bend od mogucih 70 i nesto bendova, koliko je ucestvovalo na kvalifikacijama GBOB CHALLENGE-a 2009 SERBIA. Od tada dosta su napredovali u Srbiji ,a i dobili dosta ponuda za nastupe u inostranstvu(vecina ponuda bila je odbijena (zbog privatnih obaveza clanova benda), a neke su odlozene za leto 2010.godine) Ponude su stizale iz : Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije, Bugarske, Crne Gore....