Novosadski indastrijal bend dreDDup je 2022. započeo jedan trend snimanja spotova za svoje stare pesme a sve u svrhu proslavljanja 25. godina postojanja. Urađeno je ukupno 10 spotova i to po jedna pesma sa svakog od deset albuma.

Bend je ove godine ušao u svoju 27. godinu postojanja i rešio da uradi još nekoliko spotova za svoje stare numere. Ovo je prvi spot i to za pesmu 'Not From Here' iz 2006. godine koja je jedna od najviše sviranih dreDDup pesama uživo i koju fanovi benda najviše vole da čuju. 

Ovom prilikom urađen je video u kom su korišćene stare analogne fotografije sa dreDDup koncerata iz perioda kada je pesma nastajala i bila promovisana. To je bilo vreme kada su fotografi još uvek koristili film a bend nije dokumentovao kamerama svoje koncerte. Stoga im je u pomoć došla veštačka inteligencija koja je 'izmaštala' pokret statične slike i pretvorila je u video zapis. Slike koje su korišćene u spotu su slike koje bend nikada nije puštao u javnost, takođe dodatak je i nekoliko live video snimaka novijeg datuma kao i AI generisane kreature. Pesma je ovom prilikom remasterizovana da zvuči u skladu sa današnjim produkcijskim standardima. Spot je, po običaju, radio reditelj Mihajlo Obrenov.