Stoner metal bend NORTHERN REVIVAL objavio novi spotSviđa ti se? Javi ostalima!

Northern Revival, novosadski stoner metal bend, objavio je novi muzički video za pesmu „Broken”. Ova pesma otvara album pod nazivom „Modification”, koji je u izdanju hrvatskog lejbla Geenger records izašao 9. septembra 2022. i čija koncertna promocija i još uvek traje širom regiona.

foto: Tanja Zarić
Broken” je treća numera po redu koja se sa pomenutog albuma izdvaja kao poseban singl, nakon spota za pesmu „Psychosis” (jun 2022) i lirik videa za „The Voice of Change” (avgust 2022). Ovaj komad u vizuelnom smislu prati i predstavlja dosadašnju estetsku prepoznatljivost koja je svojstvena bendu Northern Revival od samih početaka. Video je nastao kao rezultat prve saradnje ovog benda sa produkcijom Digital Vertigo i samim tim u takvom izdanju ističu se i neke nove vizuelne tendencije.

Pesma je lirički orijentisana na ideju o borbi. Sprovedena je kao svojevrstan monolog, te iz prvog lica prilično agresivne ekspresije opisuje žeđ u izgaranju za destrukcijom i dominacijom. Pojedini kadrovi spota sugestivno naglašavaju poruku pesme, dok je u središtu pažnje sviranje odnosno sam bend u žaru izvedbe.

Iza realicije spota stoje Andrej (videograf) i Ivana (editor), članovi benda Aleksandar Rajić (gitara), Slobodan Pejčić (vokal), Mladen Seničar (bubnjevi) i Stevan Fujto (bas), glumci i statisti Nenad, Aleksandar, Ester, Tomi, Andrea i Alis.

Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

10 najčitanijih

Arhiva