22. i 23. septembra u Novom Sadu, u klubu K9 Statio održano je šesto po redu izdanje muzičkog festivala Ljubav i Bes. U pitanju je nezavisni, “uradi sam” festival koji za cilj ima da promoviše onu vrstu muzike i imetnosti kakva u državnim ustanovama, kao ni u privatnim klubovima nije dovoljno zastupljena.


U dva dana svoje umeće publici će predstavilo je više izvođača iz zemlje i regiona. Uglavnom je reč o bendovima malo tvrđeg opredeljenja, koji sviraju hardkor i pank, ali biće upliva i u malo laganije melodije.

Prvog festivalskog dana ispratili smo nastupe sastava: School bus, Majak, All except one, Stonebride, Ground Zero i selektor Prancing D.

U subotu program je otvorio ruski bend stacioniran u Novom Sadu - Izdanije. Nakon njih na scenu izlaze beogradski Proto Tip, pa One Step Away iz Koprivnice, zrenjaninski Overdrive, zagrebački pankrokeri Mašinko, a poslednji bend koji je nastupio je beogradski instrumentalni sastav Roza. Nakon njih, za žurku su dj-evi Kick Kong i Sebastian Schund.

Sa lica mesta javlja se i David Hrubik galerijom fotografija. Klik ili svajp (ako gledaš sa telefona) i uživaj.

Dan 1

Ljubav i bes 2023, dan 1

Dan 2

Ljubav i bes 2023, dan 2