Ljut i glasan bend Šajzerbiterlemon održao je koncert u prostoru Bulevar books, knjižari koja svira, u Novom Sadu u subotu, 18. marta.

„Zidovi su sve viši, deblji i neprobojniji. Delimo se i distanciramo. Jazovi rastu. Da li se sakriti iza svog zida i bežati od ludosti sveta? Da li pustiti sve, dići ruke, ili krenuti u misiju rušenja? Oni ruše! Ruše inerciju i prihvatanje gotovog, bude da se dignu glave, da se otrgne. Ruše isprazne idole vremena i zato su nam bliski, zato ih volimo. Znaju da pitaju, znaju da kažu, znaju da sviraju! Prošli koncert je bio fenomenalan, i opet će biti super“, naveli su organizatori u najavili ovog koncerta.

Sa sastavom Šajzerbiterlemon Bulevar Books je nastavio koncept intimnih muzičkih performansa u kojima objedinjuju dva najvitalnija medija: muziku i knjige, koji se prožimaju i spajaju u neposredan, jedinstven i magnetičan doživljaj.

Sa lica mesta javlja se Ilija Marjanović koji je galerijom zabeležio atmosferu sa ovog koncerta. Fotografije pred vama i dinamika benda će samo potvrditi koliko je Bulevar Books i ovoga puta uspeo u svojoj, u prethodnom pasusu navedenoj ideji. Klik ili svajp (ako gledaš sa telefona) i uživaj.

Šajzerbiterlemon @ Bulevar Books, Novi Sad, 18.3.2023.