Ruralni motivi, običaji zabačenih krajeva „namigivanje“ Džonu Votersu u novom spotu RepetitoraSviđa ti se? Javi ostalima!


Beogradski rokenrol trio Repetitor objavio je novi spot za singl 'Sa izvora', četvrti po redu sa poslednjeg albuma 'Prazan prostor medju nama koji može i da ne postoji'.

Aktuelni spot režirao je sjajni mladi reditelj Nikola Stojanović a snimio talentovani direktor fotografije Mladen Teofilović, deo tima Recharge&Revolt. Bend je sa ovim umetnicima već sarađivao i snimio spot za pesmu 'Kroz vetar'. Za produkciju zaslužni su vredni momci iz Vrabac filma.

Ovaj projekat realizovan je tokom tri najhladnija dana februara 2023. na lokacijama u okolini Novog Sada. Ekipa je tokom snimanja boravila i živela zajedno u izazovnim uslovima poput neke čudne porodice ludih kreativaca što se odrazilo i na atmosferu samog spota. 

Poigravanje sa ruralnim motivima, običajima zabačenih krajeva ali i "namigivanje" Džonu Votersu i njegovim Ružičastim flamingosima je ono što vizuelno krasi ovaj video. Za ovo je između ostalih zaslužan Goran V Popovski, perspektivni mladi fotograf koji se prvi put našao ispred kamere u ulozi glumca, pored članica benda Repetitor.

Spot je snimljen uz veliku podršku, ljubav, i kreativnost dragih prijatelja i saradnika bez kojih ne bi bio ono što jeste.

Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

10 najčitanijih

Arhiva