Beogradski rokenrol trio Repetitor objavio je novi spot za singl 'Sa izvora', četvrti po redu sa poslednjeg albuma 'Prazan prostor medju nama koji može i da ne postoji'.

Aktuelni spot režirao je sjajni mladi reditelj Nikola Stojanović a snimio talentovani direktor fotografije Mladen Teofilović, deo tima Recharge&Revolt. Bend je sa ovim umetnicima već sarađivao i snimio spot za pesmu 'Kroz vetar'. Za produkciju zaslužni su vredni momci iz Vrabac filma.

Ovaj projekat realizovan je tokom tri najhladnija dana februara 2023. na lokacijama u okolini Novog Sada. Ekipa je tokom snimanja boravila i živela zajedno u izazovnim uslovima poput neke čudne porodice ludih kreativaca što se odrazilo i na atmosferu samog spota. 

Poigravanje sa ruralnim motivima, običajima zabačenih krajeva ali i "namigivanje" Džonu Votersu i njegovim Ružičastim flamingosima je ono što vizuelno krasi ovaj video. Za ovo je između ostalih zaslužan Goran V Popovski, perspektivni mladi fotograf koji se prvi put našao ispred kamere u ulozi glumca, pored članica benda Repetitor.

Spot je snimljen uz veliku podršku, ljubav, i kreativnost dragih prijatelja i saradnika bez kojih ne bi bio ono što jeste.