Kevlar Bikini, zagrebački hardcore trio, objavio je spot za pesmu "Flirting With Nihilism", osmi singl s najnovijeg albuma "OPT-OUTism". Video je snimljen na rubnim područjima Zagreba (rubnim u svakom smislu!), a sve od režije i snimanja do montaže obavio je sam bend.

Spot vizualno prati hipnotički ugođaj pesme, a ne nedostaje ni psihodeličnih prizora. Ovo je, podsetimo, osmi video s albuma "OPT-OUTism" - bend se opasno približava čarobnoj brojci od 10, po jedan za svaku pesmu sa ovog izdanja. No i pre nego što dovrše ovu video-sagu, momci kreću dalje. Naime, ulaze u studio kako bi snimili novi, peti album! Uskoro u vašim bubnjićima...



Podsetimo, Kevlar Bikini su zagrebački bend sastavljen od muzičara koji iza sebe imaju poprilično iskustvo u po nekoliko bendova, uglavnom metal orijentacije. Oformljeni su 2010. godine i od prvog dana isključivo su fokusirani na autorski rad.

Sami članovi benda kažu da “Kevlar Bikini stvara glazbu kakvu bi i mi sami željeli čuti, idealnu za visoko-energične live svirke, ali istovremeno zanimljivu za slušanje doma na gramofonu. Žanrovski mi bismo to definirali kao punk-rock s utjecajem psychobilly-a, hard core-a, metala i filmske ikonografije”. Ono što karakteriše rad ovog sastava su specifični live nastupi puni pozitivne energije, čvrste svirke i dobre zabave.