Dizajner i pisac Slavimir Stojanović Futro objavio je rep pesmu “Chale”, a svoj muzički prvenac realizovao je u saradnji sa Aleksandrom Kovač i Romanom Goršekom u okviru njihove RA Produkcije.

U želji da proširi polje svog autorskog delovanja, Futro je pesmu napisao kao životnu priču, podsećajući nas na svoj autobiografski roman “Devet”. Futro je hip-hop kulturu zavoleo na njenom samom začetku, kao tinejdžer, baveći se brejkdensom i crtanjem grafita, a sada je pred nama njegova prva rep pesma. Očigledno je poprilično dugo “čekao da se napuni” kako i glasi refren pesme.

Video potpisuje profesor Ivan Šijak sa svojim asistentima Urošem Stepićem i Petrom Nikolićem, animaciju tipografije radila je Srđana Savić, dok je spot montirao Stefan Rokvić.

Slavimir Stojanović Futro je dobitnik više od 300 međunarodnih nagrada i priznanja, kao i Nagrade za životno delo Udruženja tržišnih komunikacija Srbije, profesor na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu i gostujući profesor na School of Visual Arts u Njujorku.

Autor je serijala slikovnica za decu Avanture Singi Lumbe, a njegov autobiografski roman “Devet” do sada je prodat u više od 10.000 primeraka. Pokretač je lajfstajl brenda Futro, a najvećim dostignućem smatra činjenicu da je Oljin muž i Nađin tata.