Laibach — poslušajte „Love Is Still Alive“, singl koji najavljuje novi EPSviđa ti se? Javi ostalima!

Laibach će 2023. započeti izdavanjem novog EP-a „Love Is Still Alive“. Materijal obuhvata osam pesama, a EP je smešten u distopijski krajolik u kom su Zemlja i Mesec uništeni.

- Ostaci čovečanstva jure svemirom u jednoj svemirskoj letjelici, noseći nekolicinu sretnika koji su spašeni od uništenja. Idu prema Marsu, gde je sav život nekada nastao. Možda su izgubili svoju povijest i svoj planet, ali sve dok imaju tračak nade i crveno svjetlo koje svijetli u tami, hrabro će ići tamo gdje nitko prije nije otišao – sve dok je ljubav još živa, kažu iz benda.

Za EP se kaže da je proširenje muzike koju je Laibach stvorio za film “Iron Sky – The Coming Race”, koji bi trebao biti objavljen negdje 2023. godine, uz posebno kreiranu video igricu.

Pre toga, „Love Is Still Alive“ biće objavljen na CD-u i digitalnim formatima, dok će vinilno izdanje takođe biti dostupno u martu. Mute će objaviti „Love Is Still Alive“ 20. januara 2023.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

Stiže prvo zvanično reizdanje albuma "Nuklearne olimpijske igre" Satana Panonskog

"Rijetko kada se na domaćoj sceni pojavi tako osebujan lik kao sto je to bio Ivica Čuljak. Znan i kao Kečer II a još poznatiji kao Sata...

10 najčitanijih

Arhiva