Iako se Zorana i Milan znaju od studentskih dana, započeli su skoro saradnju pod nazivom Purple Drip sasvim slučajno. Dok je Zorana radila na pesmi, podelila je isečak na društvenim mrežama. Milan je bio oduševljen potencijalom materijala i želeo je da učesvuje u daljoj kreaciji. Povezali su se kada je Zorana naišla na prepreke u produkciji pesme, i tu je Milanova stručnost dala konačnu verziji i njen eterični kvalitet.

Puprle Drip zvuk bi se mogao opisati kao kombinacija pravaca dauntempa, čilvejva, indi roka, elektronike i progrok žanrova. Purple Drip zvuči kao Moby, Royksopp, Efterklang, Tycho, Hybrid...

Embrace all“ je prvi u nizu singlova kojim se predstavljaju. U pesmi se radi o izbacivanju svega što je zarobljeno unutar nas. Ona  je odraz intenzivnog perioda u kome je Zorana morala je da se suoči sa problemima iz svoje prošlosti. 

Pesma je većinom instrumentalna, tek u završnom delu ima vokala. Jednostavan tekst pesme sumira iskustvo: Play around, Free your soul, Live in now, Embrace all, Our time has come.

Ovo nije najoptimističnija pesma na predstojećem izdanju ali izaziva pažnju. Ne može lako žanrovski definisati, ali će vas sigurno zaintrigirati. “Embrace all“ sada svoju premijeru doživljava upravo na našim stranicama. Poslušajmo!