Jimi Triple B's 666 Blues Band je izbacio novi video singl pod imenom "Keep Steppin' Forward". To je drugi po redu singl sa novog albuma "Bad Cards, Hard Rains & Nowhere Trains", koji će izaći krajem godine.

Album ima 15 pesama i po rečima članova benda, to je njihov do sada najsavršeniji studijski rad, jer su uspeli lepo da usnime i predstave celu paletu zvukova i manirskog muziciranja koja je karakteristična za njihove live nastupe. Tako da je album svojevrsno putovanje kroz žanrove tipa country, blues/rock, dub/reggae, stoner rock, hiphop/funk, americana, jazz i sve to "podvučeno" debelom blues crtom u 666 Blues Band maniru.

Kadrove spota je usnimio Grebo Gray, a spot je editovao/smiksao Igor Stanić. Muziku i tekst potpisuje frontmen benda, gitarista i pevač Slobodan Đukić, poznatiji kao Jimi Triple B. Aranžman potpisuje ceo bend, dok je za mix ove pesme bio zadužen bubnjar 666 Blues Band-a, Boris Usanović, a mastering celog albuma je odrađen u "Sick Touch" studiju, pod dirigentskom palicom Vladimira Krkljuša.

Pesma "Keep Steppin' Forward" govori o konstantnim izazovima i iskušenjima koje današnji način i tempo života nameće savremenom čoveku i način na koji se on suočava i nosi sa istim. Numeru već neko vreme bend izvodi uživo na svojim nastupima, tako da je ona možda idealni primer gde se bend trenutno nalazi što se tiče zvuka i samog "gruva" novog materijala.