Jimi Triple B's 666 Blues Band o konstantnim izazovima i iskušenjima u novom spot-singlu za pesmu „Keep Steppin' Forward“Sviđa ti se? Javi ostalima!

Jimi Triple B's 666 Blues Band je izbacio novi video singl pod imenom "Keep Steppin' Forward". To je drugi po redu singl sa novog albuma "Bad Cards, Hard Rains & Nowhere Trains", koji će izaći krajem godine.

Album ima 15 pesama i po rečima članova benda, to je njihov do sada najsavršeniji studijski rad, jer su uspeli lepo da usnime i predstave celu paletu zvukova i manirskog muziciranja koja je karakteristična za njihove live nastupe. Tako da je album svojevrsno putovanje kroz žanrove tipa country, blues/rock, dub/reggae, stoner rock, hiphop/funk, americana, jazz i sve to "podvučeno" debelom blues crtom u 666 Blues Band maniru.

Kadrove spota je usnimio Grebo Gray, a spot je editovao/smiksao Igor Stanić. Muziku i tekst potpisuje frontmen benda, gitarista i pevač Slobodan Đukić, poznatiji kao Jimi Triple B. Aranžman potpisuje ceo bend, dok je za mix ove pesme bio zadužen bubnjar 666 Blues Band-a, Boris Usanović, a mastering celog albuma je odrađen u "Sick Touch" studiju, pod dirigentskom palicom Vladimira Krkljuša.

Pesma "Keep Steppin' Forward" govori o konstantnim izazovima i iskušenjima koje današnji način i tempo života nameće savremenom čoveku i način na koji se on suočava i nosi sa istim. Numeru već neko vreme bend izvodi uživo na svojim nastupima, tako da je ona možda idealni primer gde se bend trenutno nalazi što se tiče zvuka i samog "gruva" novog materijala.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

10 najčitanijih

Arhiva