Pogledajte Emu Stoun kao Spider-Gwen u sjajnom fan made videuSviđa ti se? Javi ostalima!

Impresivni fanovski uradak nam donosi zamišljenu post credit scenu filma Spider-Man: No Way Home, u kojoj Spajdermen Andrew Garfielda upoznaje Spider-Gwen koju glumi Emma Stone.

Fanovski video ponovo ujedinjuje Spajdermena Andrew Garfielda sa Emmom Stone, javlja Stripblog. U ovoj alternativnoj sceni vidimo kako se nakon završetka događaja u filmu Spider-Man: No Way Home, Piter Parker u verziji Andrew Garfielda vraća u svoj univerzum, ili bar on tako misli. 

On misli da je u svom univerzumu sve dok ne primeti kako Spider-Gwen drži umirućen Pitera Parkera na rukama.


Lik Spider-Gwen je po prvi put predstavljen 2014. u Marvelovom mini serijalu Edge of Spider-Verse koji istražuje alternativni univerzum u kojem radioaktivni pauk ujeda Gwen Stacy, a koja je izgubila svog najboljeg prijatelja Pitera Parkera. Lik je naišao na dobar prijem kod publike, a još veću popularnost je stekao sa animiranim filmom Spider-Man: Into the Spider-Verse iz 2018. godine, nakon koga su fanovi počeli da propagiraju kako žele da vide lik Spider-Gwen i na velikom platnu sa Emmom Stone u glavnoj ulozi.

Nakon uspeha filma Spider-Man: No Way Home, fanovi su počeli da pišu peticije da žele da vide The Amazing Spider-Man 3 sa Andrew Garfieldom, što je samo po sebi sjajna ideja tako da nikad ne treba reći nikad nekim idejama, pa tako možda i vidimo Gwen u ulozi Spajdermena na velikom platnu jednoga dana.


Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

Stiže prvo zvanično reizdanje albuma "Nuklearne olimpijske igre" Satana Panonskog

"Rijetko kada se na domaćoj sceni pojavi tako osebujan lik kao sto je to bio Ivica Čuljak. Znan i kao Kečer II a još poznatiji kao Sata...

10 najčitanijih

Arhiva