PREMIJERA | YOX predstavljaju spot za novi-stari singl „Leave all behind“Sviđa ti se? Javi ostalima!


Ekipa iz valjevskog benda Yox večeras (18.6.) od 21 čas izlazi na binu drugog po redu Empire metal festivala u Beogradu, a dok valjevci budu isporučivali buku sa bine, novi-stari singl „Leave all behind“ doživljava ekskluzivnu premijeru upravo na našim stranicama.

- Posle godinu ipo dana, rešili smo da se malo razmrdamo i da izbacimo nešto novo. S obzirom da Yox nikada do sada nije imao pristup nekom pristojnom studiju i sve uglavnom snimao u kućnim uslovima, rešili smo da nekim pesmama koje volimo da sviramo, a nastale su pre 15-ak godina, udahnemo novi život i snimimo ih onako kako one to zasluzuju, kako bi dobile pravu dimenziju i došle do izražaja.

Izbor za prvu takvu pesmu je bio lak, jer nam je „Leave all behind“ jedna od omiljenih pesama koju i dalje vrlo rado sviramo. Pesma je inače snimljena pre godinu dana, ali smo zbog peripetija sa spotom morali da sačekamo sa njenim objavljivanjem. I konačno je tu, posle dugo vremena
, kažu momci iz benda.

Spot potpisuje Konstantin Mitić, koji je ekipi snimio sve spotove do sada, a glavna uloga u ekranizaciji ove pesme je pripala Irini Mihajlović Đurić.

Teškaši iz Valjeva imaju dosta zakazanih nastupa ove godine, a sledeće godine kao bend slave punoletstvo, pa nam ovom prilikom obećavaju nove pesme i spotove na kojima već uveliko rade. 
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

Stiže prvo zvanično reizdanje albuma "Nuklearne olimpijske igre" Satana Panonskog

"Rijetko kada se na domaćoj sceni pojavi tako osebujan lik kao sto je to bio Ivica Čuljak. Znan i kao Kečer II a još poznatiji kao Sata...

10 najčitanijih

Arhiva