Ameri imaju New York Dolls, Englezi Toy Tolls a mi smo dobili Silicon dolls, bend koji kroz jednostavne rifove i oštre tekstove kritikuje današnje društvo i politički sistem.

Bend želi da stvara muziku koja će jednoga dana biti muzička podloga filmovima o buntu mladih.

Korupcija koja utiče na to koliko novca imamo po džepovima, obrazovanje, prava i slobode, vazduh koji dišemo, sve više umanjuje šansu za zdravim i dostojanstvenim životom u budućnosti.

Beskorisni grandiozni projekti za koje se narod nije pitao, izvlače novac upravo iz naših džepova i završavaju na računima korumpiranih pojedinaca.

Najveća pobeda političara je to što su ubedili mlade da politika ne treba da nas zanima. Punk kao kontrakultura se upravo zasniva na borbi za prava radničke klase, protiv ekonomske nejednakosti.

Silicon dolls su glas slobode govora i ljudskih prava. 

Pesma "Idem na sve" je početak ove priče i direktno od starta ukazuje na problem(e). Spot za ovu numeru kao da daje dodatnu dimenziju. Pomalo duhovit, pomalo apsurdan (kada akter stoji ispred zazidanih (da, zazidanih) vrata jednog od niških fakulteta), na momente poprilično "egdy"(kada akter pokazuje sredni prst jednom od fakulteta). Da, spot vrvi od skrivenih momenatai referenci koje govore o našoj svakodnevnici.

Uzgred, ako niste znali gitarista i frontmen benda Silicon Dolls, Marko Marjanović, svira gitaru sa samo 6 prstiju i gde ćeš više pank od toga?