Animirani Nik Kejv i švedski muzičar Thåström u novoj TV seriji „Before They Were Gods“Sviđa ti se? Javi ostalima!

Nik Kejv trebalo bi se da pojavi kao animirana verzija sebe zajedno sa švedskim rokerom Thåströmom u novoj TV seriji “Before They Were Gods”. Seriju će režirati švedski redatelj i pisac Måns Mårlind (“The Bridge”), a razvija je produkcijska kuća Yellow Bird. 

foto: Banijay
Kako The Hollywood Reporter javlja priča je smeštena “u imaginarni svet u kojem su dvojica muzičara bili bliski prijatelji kao 14-godišnjaci, pre nego što su se pretvorili u velike rok bogove”. U izveštaju se dodaje da “njih dvojica traže konačnu istinu, večnu lepotu i jeftino vino. Ponekad ih pronađu, ali uglavnom ne. Uvek je tu i obećanje beskrajne ljubavi u obliku tajanstvene i lepe Line u koju su obojica duboko zaljubljeni”.

Reditelj Mårlind je rekao:

– Ovo je projekat iz snova koji mi je doslovno došao u snu. Dok sam spavao, gledao sam dvojicu svojih muzičkih heroja kao tinejdžere kako piju jeftino pivo dok raspravljaju o ljubavi i smislu života. Probudio sam se pišući i od tada pokušavam da ih sustignem.

Kejv je dodao:

– Budući da nisam bio u Švedskoj 1971. i da nikad nisam sreo Thåströma, očigledno sam zaintrigiran da saznam šta to nikada nismo učinili – a Thåström je dodao: – Uvek sam želeo da postanem heroj iz crtanih filmova.


Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

Stiže prvo zvanično reizdanje albuma "Nuklearne olimpijske igre" Satana Panonskog

"Rijetko kada se na domaćoj sceni pojavi tako osebujan lik kao sto je to bio Ivica Čuljak. Znan i kao Kečer II a još poznatiji kao Sata...

10 najčitanijih

Arhiva