Ovu prolećno-letnju sezonu bend Kanda, Kodža i Nebojša je dočekao sa velikim brojem zakazanih koncerata a publiku je obradovao potpuno novom pesmom „Beton“, koja je upravo obavljena.

Tokom protekle četiri godine bend je aktivno promovisao album “Uskoro“ (2019), a 30 godina postojanja obeležio je kolekcijom pesama pod nazivom “Popis“ (2020), na kojoj je reinterpretirao izbor navećih hitova i omiljenih pesama fanova.

U tada pandemijskom okruženju, nije bilo moguće adekvatno promovisati kako album tako i važan jubilej. Ali, nije smetalo da “Popis“ bude najprodavaniji album na vinilu jednog domaćeg sastava.

Ovu prolećno-letnju sezonu bend Kanda kodža i Nebojša dočekao je sa velikim brojem zakazanih koncerata, a publiku je obradovao potpuno novim singlom “Beton“.

Pomenuti singl najavljuje istoimeni deveti studijski album koji oslikava bitnije zvučne promene u izrazu grupe.

Kroz svoj prepoznatljiv zvuk, introvertne teme, Oliverov katarzičan vokal, snažnu ritam sekciju i upečatljive rifove, sada provejava osećaj slobode i rasterećenosti.

Sudeći po zvuku pesme “Beton“ u kojoj bend slikovito i duhovito govori o ljubavi, čežnji i požudi, predstojeći album biće prilično lepršav…