KANDA KODŽA I NEBOJŠA: Poslušajte novi singl „Beton“ koji najavljuje deveti studijski album i bitnije zvučne promene u izrazu grupeSviđa ti se? Javi ostalima!


Ovu prolećno-letnju sezonu bend Kanda, Kodža i Nebojša je dočekao sa velikim brojem zakazanih koncerata a publiku je obradovao potpuno novom pesmom „Beton“, koja je upravo obavljena.

Tokom protekle četiri godine bend je aktivno promovisao album “Uskoro“ (2019), a 30 godina postojanja obeležio je kolekcijom pesama pod nazivom “Popis“ (2020), na kojoj je reinterpretirao izbor navećih hitova i omiljenih pesama fanova.

U tada pandemijskom okruženju, nije bilo moguće adekvatno promovisati kako album tako i važan jubilej. Ali, nije smetalo da “Popis“ bude najprodavaniji album na vinilu jednog domaćeg sastava.

Ovu prolećno-letnju sezonu bend Kanda kodža i Nebojša dočekao je sa velikim brojem zakazanih koncerata, a publiku je obradovao potpuno novim singlom “Beton“.

Pomenuti singl najavljuje istoimeni deveti studijski album koji oslikava bitnije zvučne promene u izrazu grupe.

Kroz svoj prepoznatljiv zvuk, introvertne teme, Oliverov katarzičan vokal, snažnu ritam sekciju i upečatljive rifove, sada provejava osećaj slobode i rasterećenosti.

Sudeći po zvuku pesme “Beton“ u kojoj bend slikovito i duhovito govori o ljubavi, čežnji i požudi, predstojeći album biće prilično lepršav…
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

Stiže prvo zvanično reizdanje albuma "Nuklearne olimpijske igre" Satana Panonskog

"Rijetko kada se na domaćoj sceni pojavi tako osebujan lik kao sto je to bio Ivica Čuljak. Znan i kao Kečer II a još poznatiji kao Sata...

10 najčitanijih

Arhiva