Goblini proslavili trideseti rođendan koncertom na Beogradskom sajmuSviđa ti se? Javi ostalima!

Goblini su proslavili trideseti rođendan u prepunom atrijumu Beogradskog sajma. I tu nije kraj. Proslava se nastavlja reizdanjem „Istinitih priča I deo“ na CD-u.

Goblini su ispunili obećanje – u subotu 25. juna održali su najveći i najduži koncert u karijeri i osvojili još jedan novi koncertni prostor – atrijum Beogradskog sajma.

Fanovi koji su, uprkos jakom nevremenu koje se popodne sručilo na Beograd, u velikom broju došli na koncert imali priliku da uživaju u gotovo tri sata besprekorne i beskompromisne svirke.

Pre nastupa zvezda večeri, publici se predstavio sjajni pančevački bend Iskaz. Goblini su za ovu priliku spremili (i odsvirali) čak 36 pesama među kojima su se, naravno, našle i numere koje su fanovi birali putem društvenih mreža. 

foto: Marko Ristić (Zamrznuti tonovi)
Rođendanska proslava nije mogla da prođe bez specijalnih gostiju – Goblini su sa Srđanom Gojkovićem Giletom odsvirali „Nebo“ i „Zlatnog Papagaja“, sa Acom Seltikom i Laletom (O. Celts) pesme „Far Away“ i „Drinking Song“, sa Kizom iz benda Iskaz pesme „Tuljani“ i „Bez promene“, a na bini im se pridružio i gitarista benda Grate (Pik) kao i fantastična brass sekcija.

I nisu samo Goblini slavili te večeri – gitarista Leo i saksofonista Dušan Petrović su u subotu na bini proslavili svoje rođendane – na poklon su dobili slavljeničku pesmu nekoliko hiljada fanova.

U toku izvođenja pesme „Ima nas“ bendu su se na bini, osim pomenutih gostiju, pridružili proslavljeni reprezentativac Miroslav Raduljica i komičar Srđan Dinčić.

Koncertom na sajmu Goblini su na pravi način započeli turneju „Istinita priča...“ tokom koje će obići brojne gradove Srbije i regiona. Članovi benda su poručili: „Hvala vam za prvih 30 godina – naša zajednička istinita priča se nastavlja. Ima nas!


Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

Stiže prvo zvanično reizdanje albuma "Nuklearne olimpijske igre" Satana Panonskog

"Rijetko kada se na domaćoj sceni pojavi tako osebujan lik kao sto je to bio Ivica Čuljak. Znan i kao Kečer II a još poznatiji kao Sata...

10 najčitanijih

Arhiva