Završen je još jedan Exit, utisci se lagano sumiraju. Prošli su i svi medijski izveštaji, sve galerije te sada lagano možemo i da zaključimo da je ovaj Exit ljubiteljima tvrđeg zvuke u koje i sami spadamo/spadate imao šta da ponudi. 

Pored Explosive bine na kojoj smo redovni, ove godine se tvđi zvuk više nego ranije raširio i na glavnu binu na kojoj su nastupili Napalm Death, Sepultura, Alitor, Downstroy, Nervosa, pa i Molchat Doma i Nik Kejv (zašto ne)... Nije da je toliko bitno jer se savim dobro osećamo na "našem" Eksplozivu ali drago nam je.

A na Eksplozivu smo između ostalih ispratili MDB, Incantation, Tankard, The Exploited, Shining,...

I sada, kada ste iščitali sve moguće izveštaje, pogledali sve moguće galerije, rešili smo da vam ponudimo nešto malo drugačije. Ovoga puta pored fotografija (sa) same bine donosimo i momente iza scene. Videćete ne samo gorepomenute bendove i omiljene muzičare u nešto drugačijem izdanju već i ljude koje možda ne poznajete a koji su zaduženi za "tvrđi" deo Exit festivala. Verujemo da će vam i ovaj "insajderski" pristup biti zanimljiv.

Naš "insajder" Vovka Chudinov je načinio svoj izbor fotografija sa lica mesta. Klik ili svajp (ako gledaš sa telefona) i uživaj.

 EXIT 2022 @ Petrovaradinska tvrđava, Novi Sad, 6.-9.7.2022.