EXIT 2022 kroz naš objektiv (ispred i IZA scene)Sviđa ti se? Javi ostalima!

Završen je još jedan Exit, utisci se lagano sumiraju. Prošli su i svi medijski izveštaji, sve galerije te sada lagano možemo i da zaključimo da je ovaj Exit ljubiteljima tvrđeg zvuke u koje i sami spadamo/spadate imao šta da ponudi. 

Pored Explosive bine na kojoj smo redovni, ove godine se tvđi zvuk više nego ranije raširio i na glavnu binu na kojoj su nastupili Napalm Death, Sepultura, Alitor, Downstroy, Nervosa, pa i Molchat Doma i Nik Kejv (zašto ne)... Nije da je toliko bitno jer se savim dobro osećamo na "našem" Eksplozivu ali drago nam je.

A na Eksplozivu smo između ostalih ispratili MDB, Incantation, Tankard, The Exploited, Shining,...

I sada, kada ste iščitali sve moguće izveštaje, pogledali sve moguće galerije, rešili smo da vam ponudimo nešto malo drugačije. Ovoga puta pored fotografija (sa) same bine donosimo i momente iza scene. Videćete ne samo gorepomenute bendove i omiljene muzičare u nešto drugačijem izdanju već i ljude koje možda ne poznajete a koji su zaduženi za "tvrđi" deo Exit festivala. Verujemo da će vam i ovaj "insajderski" pristup biti zanimljiv.

Naš "insajder" Vovka Chudinov je načinio svoj izbor fotografija sa lica mesta. Klik ili svajp (ako gledaš sa telefona) i uživaj.

 EXIT 2022 @ Petrovaradinska tvrđava, Novi Sad, 6.-9.7.2022.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

Stiže prvo zvanično reizdanje albuma "Nuklearne olimpijske igre" Satana Panonskog

"Rijetko kada se na domaćoj sceni pojavi tako osebujan lik kao sto je to bio Ivica Čuljak. Znan i kao Kečer II a još poznatiji kao Sata...

10 najčitanijih

Arhiva