Vraćaju se Beavis i Butt-Head – pogledajte trejler za film „Beavis and Butt-Head Do the Universe“Sviđa ti se? Javi ostalima!


Paramount+ je odredio datum izlaska novog animiranog filma Majka Džađža Beavis and Butt-Head Do the Universe”. Povratak MTV legendi zakazan je za 23. jun. Najavu prati i prvi trejler.

Slavne animirane njuške vraćaju se na ekrane posle više od decenije, a radnja govori o tome kako su Bivis i Bat-Hed stigli u 2022. slučajnim putovanjem kroz vreme.

Trejler prikazuje Bivisa i Bat-Heda kako odleću u svemir i bore se s gubitkom gravitacije, a sve to pokazuje da nisu nimalo odrasli. Sletanje u 2022. nije lako, iako momci daju sve od sebe da usvoje novu tehnologiju.

Uz film će na Paramount+ stići i više od 200 remasterizovanih epizoda iz originalne serije “Beavis i Butt-Head” koja se prvi put prikazivala na MTV-u od 1993. do 1997. s kratkim oživljavanjem u jednoj sezoni 2011. godine.

Pogledajte trejler:
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

Stiže prvo zvanično reizdanje albuma "Nuklearne olimpijske igre" Satana Panonskog

"Rijetko kada se na domaćoj sceni pojavi tako osebujan lik kao sto je to bio Ivica Čuljak. Znan i kao Kečer II a još poznatiji kao Sata...

10 najčitanijih

Arhiva