Dugogodišnji naslovničar Dilana Doga i jedan od najboljih italijanskih strip crtača, Anđelo Stano, prekinuo je saradnju sa izdavačkom kućom Sergio Bonelli Editore. Ovu novost je sam strip autor saopštio na svom fejsbuk profilu.

Kako italijanski sajt posvećen stripu Fiumettologica piše, u najavi svog najnovijeg rada za Bonelli, šestog albuma serijala Dilan Dog – Priče iz nekog drugog sutra, Stano je reklamirao album rekavši da je to njegova poslednja knjiga za Bonelli. Zatim je u komentarima dodao i ”za sada”.

Anđelo Stano je bio crtač prve epizode Dilana Doga 1986. godine pod nazivom Zora živih mrtvaca. Stano je počeo da radi za Bonelli samo godinu dana ranije kada se pridružio ekipi crtača na serijalu Dilan Dog. Godine 1990. ovaj umetnik je zamenio Klaudija Vilju na mestu naslovničara serijala Dilan Dog počevši da izrađuje naslovnice sa brojem 42. zadržavajući tu ulogu sve do broja 362. objavljenog u oktobru 2016. godine, kada je njegovo mesto zauzeo Điđi Kavenago.

Autor je na svojoj Facebook stranici naglasio da će se posvetiti neimenovanom ličnom projektu, ne dajući informacije kada će to delo biti objavljeno i za koju izdavačku kuću.