See It My Way
je novosadski akustični emo/indie/pop punk duo koji već godinama deluje kako na lokalnom, tako i na regionalnom nivou. Duo je uveliko poznat publici po svojim autorskim kompozicijama koje, pored detaljnih duelnih performansa na akustičnim gitarama, nude slikovite priče sažete u smislene pesničke lirike. See It My Way u svojim tekstovima sadrže dozu iskrene emocije pretočene u inteligentno ukomponovane melodije, ali se dvojac ne libi uneti i kritičku misao lične i socijalne prirode.

Svoje pesme rešili su da objavljuju sukcesivno, kada osete da je to-to. Došao je i trenutak za singl "Lead to Gray" sa popratnim lyrics videom.

"Lead to Gray" za nas predstavlja ponovno izlaženje iz zone komfora i tih nekih žanrovskih ograničenja gde smo odlučili da ovog puta odvojimo malo više vremena i eksperimentišemo sa zvukom, a s obzirom da je numera po prirodi dosta upbeat lako smo došli i na saglasnost da dodatnu instrumentaciju (poput basa, bubnja i električne gitare) uključimo u njen finalan proces realizacije. Takođe bismo posebno želeli da se zahvalimo prijatelju Darku Radovcu koji nam je pomogao da zaživimo tu našu (do tada samo) viziju pesme sa svojim virtuoznim aranžmanima na bubnjevima i još boljim miksom, rekli su momci iz benda.