Foo Fighters
su objavili novi singl u, ali baš, old school thrash metal maniru pod nazivom “March of the Insane”. 

Pesma je, objavljena pod imenom izmišljenog benda Dream Widow, a ne pod imenom Foo Fighters, a pojaviće će se u horor komediji benda pod nazivom “Studio 666“. U ovom filmu glumiće Dejv Grol, Pet Smir, Nejt Mendel, Kris Šiflet i Rami Džefi a pridružiće im se i Tejlor Hokins, Vil Forte, Vitni Kamings i Džef Garlin. Premijera je zakazana za 25. februar a film će biti prikazan u više od 2000 američkih bioskopa.. 

Scenario je nastao po ideji samog Dejva Grola. U "Studiju 666" Foo Fighters se sele u vilu koja se nalazi u naselju Encino u Los Anđelesu, poznatom po bogatoj istoriji jezivih priča o rokenrolu. U vili počinju da snimaju svoj dugoočekivani deseti studijski album. Kada se Dejv i ekipa konačno smeste naći će se u zagrljaju natprirodnih sila koje će ugroziti ne samo snimanje albuma već i njihove živote.

Gostujući kod Hauarda Sterna Grol je otkrio da će ga u filmu zaposesti duh momka koji je u vili boravio pre 25 godina. Tada je ubio ostale članove svog benda Dream Widow a izgubljena pesma "March of the insane" koju ćemo upravo čuti je jedina stvar koja je ostala iza njih.