Poslušajte thrash metal singl FOO FIGHTERS-a kojim najvljuju svoj horor filmSviđa ti se? Javi ostalima!


Foo Fighters
su objavili novi singl u, ali baš, old school thrash metal maniru pod nazivom “March of the Insane”. 

Pesma je, objavljena pod imenom izmišljenog benda Dream Widow, a ne pod imenom Foo Fighters, a pojaviće će se u horor komediji benda pod nazivom “Studio 666“. U ovom filmu glumiće Dejv Grol, Pet Smir, Nejt Mendel, Kris Šiflet i Rami Džefi a pridružiće im se i Tejlor Hokins, Vil Forte, Vitni Kamings i Džef Garlin. Premijera je zakazana za 25. februar a film će biti prikazan u više od 2000 američkih bioskopa.. 

Scenario je nastao po ideji samog Dejva Grola. U "Studiju 666" Foo Fighters se sele u vilu koja se nalazi u naselju Encino u Los Anđelesu, poznatom po bogatoj istoriji jezivih priča o rokenrolu. U vili počinju da snimaju svoj dugoočekivani deseti studijski album. Kada se Dejv i ekipa konačno smeste naći će se u zagrljaju natprirodnih sila koje će ugroziti ne samo snimanje albuma već i njihove živote.

Gostujući kod Hauarda Sterna Grol je otkrio da će ga u filmu zaposesti duh momka koji je u vili boravio pre 25 godina. Tada je ubio ostale članove svog benda Dream Widow a izgubljena pesma "March of the insane" koju ćemo upravo čuti je jedina stvar koja je ostala iza njih.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

10 najčitanijih

Arhiva