Emil Ivošević (SIGMA EPSILON) o novom spot-singlu: Ne smemo dozvoliti da budemo robovi u sopstvenoj zemlji



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Thrash metal bend iz Beograda Sigma Epsilon objavio je novu pesmu pod nazivom “Ruka koja mrda usta” što je njihova prva pesma nakon više od godinu dana i obrade Đorđa Miljenovića “Nisam dobro“.

Pesma je napisana za vreme karantina – muziku je napisao Stefan Tomić, a tekst frontmen i pevač benda Emil Ivošević. U snimanju učestvovali su i Aleksandra Stamenković za gitarom, Luka Matković za bas gitarom i Igor Kuzmanović za bubnjem.

- Karantin, protesti, rast cena i ograničavanje slobode u svakom smislu izazvali su u nama neverovatnu količinu besa. Ponajviše zbog apatije naroda koji dopušta da se sa njim radi šta god i kome god padne na pamet. Nadamo se da ćemo ovom pesmom makar malo pokrenuti ljude na razmišljanje. Svesni smo svog dometa, a i trenutnog uticaja ovakve vrste muzike, ali ako makar jedna osoba zbog naše pesme makar delimično otvori oči bićemo prezadovoljni, kaže Emil Ivošević i dodaje:

- Poslednjih dana, konačno se podigla prašina oko firme Rio Tinto i strahota koje ta firma sa sobom donosi. Sav užas, razaranje i uništavanje ove nacije koji preti dodvođenjem ovakvih monstruma u našu zemlju mora da rezultuje otporom. Ne smemo dozvoliti da budemo robovi u sopstvenoj zemlji!

Za režiju, kameru i montažu bila je zadužena Nevena Jovanović koja je nedavno diplomirala na FDU i svoje znanje i iskustvo je iskoristila da bend predstavi u najboljem svetlu.





Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

10 najčitanijih

Arhiva