Thrash metal bend iz Beograda Sigma Epsilon objavio je novu pesmu pod nazivom “Ruka koja mrda usta” što je njihova prva pesma nakon više od godinu dana i obrade Đorđa Miljenovića “Nisam dobro“.

Pesma je napisana za vreme karantina – muziku je napisao Stefan Tomić, a tekst frontmen i pevač benda Emil Ivošević. U snimanju učestvovali su i Aleksandra Stamenković za gitarom, Luka Matković za bas gitarom i Igor Kuzmanović za bubnjem.

- Karantin, protesti, rast cena i ograničavanje slobode u svakom smislu izazvali su u nama neverovatnu količinu besa. Ponajviše zbog apatije naroda koji dopušta da se sa njim radi šta god i kome god padne na pamet. Nadamo se da ćemo ovom pesmom makar malo pokrenuti ljude na razmišljanje. Svesni smo svog dometa, a i trenutnog uticaja ovakve vrste muzike, ali ako makar jedna osoba zbog naše pesme makar delimično otvori oči bićemo prezadovoljni, kaže Emil Ivošević i dodaje:

- Poslednjih dana, konačno se podigla prašina oko firme Rio Tinto i strahota koje ta firma sa sobom donosi. Sav užas, razaranje i uništavanje ove nacije koji preti dodvođenjem ovakvih monstruma u našu zemlju mora da rezultuje otporom. Ne smemo dozvoliti da budemo robovi u sopstvenoj zemlji!

Za režiju, kameru i montažu bila je zadužena Nevena Jovanović koja je nedavno diplomirala na FDU i svoje znanje i iskustvo je iskoristila da bend predstavi u najboljem svetlu.