Slovenačka razigrana indie/post-punk grupa Lelee je dočekala svoj prvi videospot za singl 'Čudo' sa svog debitantskog albuma 'Čuka bije pumpa' (Moonlee Records / Ill in the Head Records, 2021), koji podpisuje beogradski režiser Miloš Tomić.

Miloš Tomić je svestrani filmski umetnik, animator, predavač i još mnogo šta, koji je izmedju ostalog 2013. godine predstavljao Srbiju na Venecijanskom bienalu. Pored toga je režirao i brojne muzičke videospotove za bendove iz regije (Repetitor, Jarboli, Vlada Divljan, Klopka za pionira...) Stvaranje videa Miloš opisuje sledećim rečima:

»ČUDO je buket biranih dnevničkih i voajerskih prizora koje ja već dugo primećujem i lovim kuda god krenem, ma šta da radim. Ovakav šareni materijal nastaje bez posebnog plana ali sa brušenim lovačkim njuhom za sitnice, iskre, kadrove, stihove iz svakodnevice.... Zamislite reku koja prolazi kroz velike prljave gradove, prirodu, sela.. i meni donosi sve što usput pokupi ili što u nju ljudi bace. Od takvog biranog šarenog smeća sam slagao ovaj video mozaik inspirisan ritmom, energijom i rečima pesme 'Čudo'«. Čudesno!