Poslušajte sirovi miks Metalikine pesme “The Unforgiven” koja će se zvanično pojaviti na jesen



Sviđa ti se? Javi ostalima!


Grupa Metallica objavila je alternativnu verziju velikog hita “The Unforgiven” koja će se naći na dvostrukom izdanju pod nazivom “Rough & Alternative Mixes”.


Ovo dvostruko izdanje izlazi istovremeno kada i reizdanje kultnog albuma “The Black Album”, a oba albuma izlaze 10. septemba za Blackened Recordings, javlja NME.

The Black Album” postigao je svetsku umetničku, ali i komercijalnu slavu. Izašao je davne 1991. godine i podigao Metallicu na tron. Hitovi kao što su “Enter Sandman”, “The Unforgiven”, “Nothing Else Matters”, “Wherever I May Roam” i “Sad But True” obeležili su ovaj album, ali i sve buduće koncerte grupe, a uvršten je i u 500 najvećih albuma svih vremena prema časopisu Rolling Stone.

Povodom 30. godišnjice od izlaska albuma, dobiće svoje bogato reizdanje. Biće dostupno kao vinilno izdanje, standardno CD izdanje, trostruko prošireno CD izdanje, kao digitalno izdanje i kao limitirani box set (dve vinilne ploče, slike albuma, tri live albuma, 14 CD-a, 6 DVD-a, knjiga na 120 stranica, laminat s odabranih turneja i delovi tri gitare).

 




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

10 najčitanijih

Arhiva