Najbolji „lažni“ filmovi u drugim filmovima



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Lažni filmovi ponekad mogu biti bolji od pravih filmova, da je pravo čudo zašto neki od ovih lažnih filmova zapravo nisu pravi filmovi, ili zapravo jesu? Pogledajte naš izbor za neke od najboljih lažnih filmova koji je pojavljuju u pravim filmovima (da li se pridevi lažan i prav pojavljuju dovoljno puta u ovom postu?)


The 14 Fists of McCluskey
Eksploatacija užasa Drugog svetskog rata sa harizmatičnim Rikom Daltonom koji žari svojim bacačem plamena u ovom kultnom favoritu C produkcije. Naravno, u pitanju je Tarantino i Bilo jednom u Holivudu.

Angels With Filthy Souls
Omiljeni gangsterski film malog Kevina koji ga nemilice rabi kada god ostane Sam u kući i koji mu služi za postizanje nekih zanimljivih zvučnih efekata.

JACK SLATER (1-5)
Ne ubijajte mu drugog rođaka po babinoj liniji jer će vas razneti u komadiće. Da, to je Arnold u ulozi Arnolda koji glumi Slejtera, usamljneog pandura koji stvari rešava glatko i lomeći joj kosti preko kolena u Poslednjem akcionom heroju.

SIMPLE JACK
Jalovi pokušaj Taga Spidmena da akcionu karijeru zameni dramom tako što će otići „full retard“ u Tropic thunderu.

STAB (1-5)

„Stab“ filmovi nastali su kao odgovor na „istinitu“ priču koja je pokrivena Scream filmovima, a zapravo su blaga parodija samih Scream filmova, dakle jedno metažanrovsko ostvarenje za sve sladokusce slešer horora.

Chubby Rain
Verovatno najbolji naziv za film, bio on lažni ili pravi, „Debeljuškasta kiša“ je akcioni SF spektakl Kita Remzija koji snima gomila nesposobnih holivudskih radnika pod pokroviteljstvom Stiva Martina u Bowfingeru.

HABEAS CORPUS
Tipičan sudnički triler 90-ih nastao sa tipičnim zvezdama 90-ih u tipičnoj crnohumornoj satiri na holivusku industriju 90-ih – genijalnom filmu Igrač Roberta Altmana.

GHANDI 2
Najbolji lažni film milenijuma deo je filma UHF i čedo uma čudnog Ala Jankoivča koji predstavlja Gandija u nešto drugačijem i militantnijem svetlu nego što je javnost navikla.

Slobodan Novokmet




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

10 najčitanijih

Arhiva