See It My Way je novosadski akustični emo/indie/pop punk duo koji već godinama deluje kako na lokalnom, tako i na regionalnom nivou. Duo je uveliko poznat publici po svojim autorskim kompozicijama koje, pored detaljnih duelnih performansa na akustičnim gitarama, nude slikovite priče sažete u smislene pesničke lirike. Svoje pesme rešili su da objavljuju sukcesivno, kada osete da je to-to.

Upravo su izbacili prvi prolećni ili "spring session". U pitanju je mini serijal od par delova kroz koji žele da provuku kombinaciju lepog, sunčanog vremena i zvuka akustične gitare i da se na takav način predstave publici obzirom na situaciju u kojoj trenutno živimo.

- "Volume 1" predstavlja našu interpretaciju pesme "Best Day Ever" koja je ujedno i tribute Mac Milleru, po nama velikom hip hop izvođaču uz čije smo pesme obojica rado odrastali i čiji trag i dan danas utiče na razvitak našeg benda. Krajem maja planiramo da izbacimo sigurno još jedan deo, prvenstveno zbog toga što želimo da unesemo malo vedrine među ljude i što nam je ovo "samo još jedan vid kreativnog ventila" dok se ne vratimo na binu sa još novijim pesmama, kažu u bendu.

Gledamo dakle "Best day ever"...