foto: Manos Tsopanoglou
Novim spotom za prethodno objavljenu numeru Sound Of Sirens, bend Moscow Death Brigade nastavlja saradnju sa svojom fan bazom. Video je sačinjen od isečaka sa njihovih energičnih nastupa i pregršt fotografija tetovaža koje su im tokom godina slali fanovi. Tetovaže tematski prikazuju odanost njihove zajednice kroz prepoznatljive simbole ovog veoma aktivnog benda.

Ski Mask G je povodom novog spota rekao: "Izuzetno smo ponosni na stotine ljudi koji su nam poslali video snimke i fotografije tetovaža inspirisanih Moscow Death Brigade- om, a i sami ćete uvideti da među tim tetovažama ima i pravih remek dela!“

Ovim videom Moscow Death Brigade najavljuju svoj akustični EP, koji se na streaming servisima našao u petak 9. aprila, a fizičko izdanje u obliku 7'' ploče rezervisano je za 20. maj i biće dostupno zahvaljujući kolaboraciji između Fire And Flames Records (Nemačka) i Rebel Sound Records (USA).

Moscow Death Bridage je tehno / hip hop / pank bend iz Rusije koji svira „Circle Pit Hip-Hop“: jedinstvenu i agresivnu mešavinu elektronske muzike, hardcore panka i repa, ogrezlu u grafite i uličnu supkulturu, aromatizovanu pozitivnom socijalnom porukom protiv rata, rasizma i drugih vrsta diskriminacije. Prvobitno osnovani kao DIY team, MDB vuče korene iz ruskih progresivnih društvenih pokreta i grafiterske underground scene. U poslednje dve godine bend je prikupio više hiljada evra u različite svrhe, poput fondacije "Sisters" u Rusiji i "Woman In Exile" u Nemačkoj.