Crna lista želi da revitalizuje pank i njegov inicijalni buntovnički stavSviđa ti se? Javi ostalima!

foto: Nebojša Babić

Nakon što je oduševila publiku na koncertu u Domu omladine, gde je prvi put javno nastupila kao predizvođač slovenačkom pank sastavu Paraf, a potom i debitantskim singlom „Ipak bojim se rata“ koji je objavljen i na vinilu, grupa Crna lista se vratila sa novom pesmom.

U vremenu kada je javnost otupela na svaki spoljašnji nadražaj i kada je rokenrol izgubio svoju oštricu, Crna lista revitalizuje pank i njegov inicijalni buntovnički stav. Potpuno novim singlom „Moja borba“ bend skreće pažnju na čovekovu iskonsku potrebu i večitu borbu za ostvarivanje osnovnih ljudskih prava i sloboda. Pomenutim singlom grupa Crna lista najavljuje svoj prvi album pod nazivom „Zlatno doba“.

„Pesma slavi različite aspekte borbe – za čist vazduh, za slobodu, za ljubav. U ovom trenutku, kada je evidentan nedostatak svega navedenog, slavimo borbu kao takvu. Singl „Moja borba“ je prava prolećna himna,“ izjavio je Loka povodom objavljivanja nove pesme.

Crnu listu čine: Vojislav Bešić – gitara/glas (ex Bezobrazno zeleno), Loka – gitara/glas (ex Defektno efektni/Urbana gerila), Aleksandar Đukić – bas gitara/glas (ex TV Moroni), Goran Sinadinović – gitara (ex Petar i zli vuci) i Relja Obrenović – bubnjevi (ex Petar i zli vuci). 
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

Stiže prvo zvanično reizdanje albuma "Nuklearne olimpijske igre" Satana Panonskog

"Rijetko kada se na domaćoj sceni pojavi tako osebujan lik kao sto je to bio Ivica Čuljak. Znan i kao Kečer II a još poznatiji kao Sata...

10 najčitanijih

Arhiva