El Pre3idente ima novi buntovnički singl „Neću nikada”Sviđa ti se? Javi ostalima!

Mladenovački hard core rap bend El Pre3idente objavio je novu pesmu i spot “Neću nikada”. Pesma je, naravno, buntovnička kao i sve dosadašnje.

El Pre3idente je nastao 2017. godine odmah posle predsedničkih izbora u kojima je učestvovao frontmen grupe Luka Maksimović pod pseudonimom Ljubiša Preletačević Beli i osvojio treće mesto sa čuvenih 10%. Upravo je alter ego Luke Maksimovića bio povod za stvaranje benda pod imenom El Pre3idente.

Bend svira hard core rap muziku koja podseća na bendove iz devedesetih i dvehiljaditih kada se slušao nešto tvrđi zvuk. Muzika je zasnovana na jakim kritičkim tekstovima, koji se odnose na društvo, sistem i politiku zemlje iz koje bend dolazi. Bend za sada ima nekoliko snimljenih singlova i dva spota.

– Nadamo se da će proći ovo ludilo da dođete na naš nastup da osetite energiju kakvu niste nikad osetili! – napisali su u opisu nove pesme.

Sadašnji sastav čine najkvalitetniji muzičari iz Mladenovca i Topole. Frontmen i osnivač je Luka Maksimović, drugi vokal Miljan Milosavljević, bas gitara Milan Đorđević, ritam gitara Dragan Mladenović, solo gitara Nenad Vještica i bubnjar Dimitrije Spremo.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

Stiže prvo zvanično reizdanje albuma "Nuklearne olimpijske igre" Satana Panonskog

"Rijetko kada se na domaćoj sceni pojavi tako osebujan lik kao sto je to bio Ivica Čuljak. Znan i kao Kečer II a još poznatiji kao Sata...

10 najčitanijih

Arhiva