Pre tri godine hip-hop legende Cypress Hill objavili su hvaljeni album “Elephants On Acid. S obzirom na to da im je trebalo osam godina da ga naprave i da je MC B-Real bio angažovan sa u to vreme aktivnim projektom Prophets Of Rage, bilo je za očekivati da će se fanovi načekati nove muzike.

Ipak, krajem 2019. objavljeno je da se Rage Against The Machine ponovo okupljaju u originalnoj postavi što je automatski raspustilo sastav Prophets Of Rage s obzirom na to da su u njemu bili svi članovi RATM osim Zeka de la Roče.

Potom je došla i pandemija tako da su Cypress Hill ipak ušli u studio i pred nama je nova stvar starog prepoznatljivog old school hip-hopa pod nazivom “Champion Sound”.

“Zaista smo uzbuđeni što ćemo svojim fanovima pružiti deo onog na čemu smo radili od ‘Elephants On Acid’. Jedva čekamo da svi čuju šta sledi”, rekao je B-Real u izjavi sajtu Kerrang povodom izlaska nove pesme iz koje se može zaključiti da neće stati na jednom singlu.

U jednom starijem intervjuu za isti sajt, B-Real je rekao da bi “Elephants On Acid” mogao biti poslednji Cypress Hill album, ali da se to uvek može promeniti.