THE OFFSPRING: Singl „Let The Bad Times Roll“ najavljuje novi album nakon skoro 10 godina



Sviđa ti se? Javi ostalima!

foto Daveed Benito

Punk-rock ikone The Offspring iznenadile su fanove širom sveta najavom novog albuma. Nakon gotovo decenije studijske pauze, grupa će 16. aprila objaviti album "Let The Bad Times Roll", s kog predstavljaju istoimeni najavni singl.

Naslovna pesma "Let The Bad Times Roll" napisana je u drugoj polovini 2019., da bi svoj finalni oblik dobila tokom protekle godine, a već i sam naslov otkriva kako reflektuje društvene izazove kroz koje prolazi svet. O tome govori Dexter Holland: Osećam da smo u specifičnom periodu istorije, tokom kog svetske vođe umesto da nas ohrabruju sa "Dajemo sve od sebe", šalju poruku "Jebi ga", što je jako zastrašujuće!

Ovo će biti deseto po redu studijsko izdanje benda, na kojem će se naći 12 novih pesama. Novi materijal bend je stvarao u proteklih nekoliko godina, na različitim lokacijama, a u tome im je pripomogao i legendardni rock producent Bob Rock, kao na dva prethodna studijska albuma „Rise and Fall, Rage and Grace“ (2008) i „Days Go By“ (2012). „Nije bilo govora da ne radimo sa njim. To je zdrav odnos koji ne želimo da menjamo. Tera nas da radimo i da budemo bolji što nam odgovara u potpunosti“ rekao je Noodles.

Iako proteklih gotovo deset godina nisu objavili novo studijsko izdanje, bend je bio i te kako aktivan kroz koncerte i turneje, a posvetili su se i stvaranju muzike za film, TV i video-igre, da bi se u poslednjih nekoliko godina posvetili i novom materijalu, što je 2020. uključivalo i objavu božićnog singla "Christmas (Baby Please Come Home)", obradu popularnog prazničnog klasika. Takođe, u tom periodu bendu se pridružio i novi basista - Todd Morse, dok je ostatak "The Offspring tima" ostao isti te ga i danas čine frontmen Dexter Holland, gitarista Noodles i bubnjar Pete Parada.

 



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

10 najčitanijih

Arhiva