Ko svira? POPEČITELJISviđa ti se? Javi ostalima!

foto: Marko Dašić, izvor: FB stranica benda
Popečitelji objavili snimak jedinog koncerta održanog od početka pandemije do sada

Prošlo je skoro godinu dana od kako su koncertne bine utihnule zbog pandemije. Publika i muzičari i dalje čekaju i nadaju se boljim danima i povratku u koncertne prostore. Krajem avgusta prošle godine Popečitelji su ipak dobili priliku da održe koncert u Kragujevcu. Ovaj koncert je organizovao SKC Kragujevac u njihovoj letnjoj bašti poštujući sve propisane mere u tom trenutku.

„Kao što ljudi znaju mi smo bend koji živi za nastupe uživo. U karijeri nismo nikada pravili duže koncertne pauze, tako da je ovaj koncert u tom trenutku imao poseban emotivni naboj za nas. Te noći smo imali priliku da zajedno sa publikom na trenutak zaboravimo na to što nam se dešava i prepustimo se onome šta treba da radimo, a sprečeni smo evo skoro godinu dana. Iskreno se nadamo što bržoj normalizaciji života i koncertnih aktvnosti, a naše misli su uz sve žrtve ovog „prljavog malog virusa“ kako ga je nazvao Igi Pop.“, izjavio je ovom prilikom Saša Furunović.

Koncert je snimljen u produkciji SKC-a Kragujevac, a bend planira da objavi i živi album sa ovog nastupa.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

Stiže prvo zvanično reizdanje albuma "Nuklearne olimpijske igre" Satana Panonskog

"Rijetko kada se na domaćoj sceni pojavi tako osebujan lik kao sto je to bio Ivica Čuljak. Znan i kao Kečer II a još poznatiji kao Sata...

10 najčitanijih

Arhiva