FORGOTTEN SCREAM goes prog & funky: Novi video singl sa predstojećeg albumaSviđa ti se? Javi ostalima!

Treća i poslednja video najava albuma “Hourglass”, koji bi trebalo da izađe krajem godine, objavljena je 7. novembra, a ime joj je “Shattered”. Podsećamo da je treći singl usledio nakon singlova “Inspiration” i “Beyond the Horizon”, koji su izazvali lavinu pozitivnih komentara sa svih strana.

Sigurno jedna od najudarnijih pesama sa “Hourglass”-a, takođe jedna od najstarijih jer je nastala u periodu “Changes”-a i kroz godine imala različite oblike. Šarena, kako muzički tako i vizuelno. Govori o izobličenim vrednostima u umetnosti, konkretnije u muzici koja sve više postaje proizvod a ne doživljaj (mada šta mi znamo, mi sviramo chug-ove u niskom štimu). “Shattered” je nekako i pokazatelj u kom smeru želimo dalje da se krećemo – poručuju iz benda.

Novi singl donosi još progresivniju i moderniju viziju metalcore-a i tech death metala, prošaranu šreding i teping soloima i već poslovično fenomenalnim refrenom otpevanom u klinu. U vizuelnom smislu, spot nosi i jedan vrlo zanimljiv obrt. Pogledajte o čemu se radi:
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

Stiže prvo zvanično reizdanje albuma "Nuklearne olimpijske igre" Satana Panonskog

"Rijetko kada se na domaćoj sceni pojavi tako osebujan lik kao sto je to bio Ivica Čuljak. Znan i kao Kečer II a još poznatiji kao Sata...

10 najčitanijih

Arhiva