Beogradski kantautor Daniel Kovač (Jarboli, Jesenji Orkestar) objavio je spot za pesmu “Na tvom vratu”, drugi singl sa nedavno objavljenog albuma Karantin. Autor video spota za pesmu “Na tvom vratu” je Boris Malinović koji iza sebe ima realizaciju više poetskih video radova.

Video podcrtava toplinu teksta pesme i očuđenje njenog zvuka čineći autonomno delo bogate simbolike. Pored Daniela Kovača u video spotu glumi i umetnica Lidija Krnjajić. Video je snimljen u Novosadskom Garni hotelu Centar. Verziju pesme za video zvučno je obradio i aranžirao Petar Stevanović iz grupe Ljubičice, u studiju Krokodil u Pančevu.

Album Karantin je snimljen za vreme karantina zbog pandemije korona virusa u kućnim uslovima. Kako kvalitetna oprema za snimanje nije bila dostupna, ceo album je tonski zabeležen malim digitalnim fotoaparatom. U vremenu kada je kvalitetna oprema za snimanje široko dostupna, a produkcija sterilna, album donosi nešto sasvim suprotno. Ogoljen, verodostojan i sirov zvuk ga čini osobenim lo-fi i DIY delom sa “namerom”. Šum snimka je tretiran prijateljski, poput onog na starim gramofonskim pločama za 78 obrtaja u minuti.