Varaždinski metal bend Cold Snap objavio je live spot za singl “Serenity”. Spot je sniman tijekom njihovog posebnog “social distancing metal koncerta”. Kako su koncerti i nastupi uživo ogramn dio Cold Snapa, nemogućnost sviranja im predstavlja veliki problem. 

Tako je bend odlučio uzeti stvari u svoje ruke i organizirati sjedeći metal koncert na otvorenom. Poduzete su sve mjere kako bi se posjetiteljima omogućilo najsigurnije koncertno iskustvo. Iako je koncert bio izvorno zamišljen kao kombinacija plastičnih stolica, metalaca i lokalnih bendova - u jednom se trenutku publika ponesena osjećajima digla sa mjesta, te počela skakati, gurati se i pjevati s bendom.

Energija između benda i publike je bila čarobna. Bilo je veliko zadovoljstvo popesti se na pozornicu nakon toliko dugo vremena i nadamo se da ćemo se tamo vratiti ubrzo.”

Serenity” je izvorno predstavljena u dvostrukom spotu (ili kratkom filmu). Pjesma govori o emotivnom neuspjehu, nametnutoj mržnji i agresiji, te kulminira (kao što sam naziv govori) u spokoju - načinu pomirenja isključivo samih sa sobom.

Uživajte u singlu i pogledajte kako je prvi social-distancing metal koncert u Hrvatskoj izgledao.