Pogledajte „Vodič kroz grajndkor subkulturu”Sviđa ti se? Javi ostalima!

foto: Kulturne stranice
Predavanje pod nazivom „Vodič kroz grajndkor subkulturu” održano je 5. avgusta u Novom Sadu u okviru projekta „Umetnici. Sad!” koji jača lokalnu umetničku scenu.

Žarko Gladić predstavio je široj javnosti manje poznati muzički žanr, izolovan od mejnstrim izraza i uobičajene perspektive. Predavanje je pružilo publici nesvakidašnji ugođaj kroz izložbu i multimedijalni prikaz, sa željom da se ovaj nepoznati svet nekomercijalne kulture što više približi javnosti.

Kao neko ko je preko 15 godina prisutan na alternativnoj lokalnoj i internacionalnoj muzičkoj sceni, Žarko poseduje bogatu kolekciju ploča, diskova, kaseta, majica, flajera i plakata koji delom ilustruju njegovo bavljenje muzikom.

Bez cenzure i ograničenja, sa čistom energijom i emocijom, ali i kritičkim pogledom na svet, grajndkor subkultura zavređuje veću pažnju ljubitelja muzike i umetnosti, što je i jedna od poruka „Vodiča”.

Predavanje možete pogledati u nastavku...

Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

Stiže prvo zvanično reizdanje albuma "Nuklearne olimpijske igre" Satana Panonskog

"Rijetko kada se na domaćoj sceni pojavi tako osebujan lik kao sto je to bio Ivica Čuljak. Znan i kao Kečer II a još poznatiji kao Sata...

10 najčitanijih

Arhiva