Pogledajte VIRVEL u najintimnijem izdanju do sadaSviđa ti se? Javi ostalima!

foto: Iva Tanacković
Bend Virvel je bio aktivan tokom karantinskih dana pa su završili video za jednu od svojih, kako kažu, najdražih pesama. U pitanju je numera “Neobična Banda" sa albuma "Žena sa bradom, patuljak, idiot" kojeg je prošle godine objavio Ammonite Records.

Članovi sastava napominju da je reč o njihovoj najintimnijoj pesmi koji su napravili u dosadašnjem toku karijere. Spot koji je za uradio Jovan Marjanov u potpunosti prati emociju pesme. Virveli su izuzetno zadovoljni realizacijom i izgledom videa i sa nestrpljenjem očekuju reakciju publike. 


Grupa Virvel je počela sa radom 1999. u Beogradu. Članovi benda su sticali iskustvo višegodišnjim sviranjem u više beogradskih bendova, ali su vrhunac kreativnosti dostigli upravo pod imenom Virvel. Veoma brzo bend od off projekta dolazi do svog prvog izdanja (S/T - Rapanelli Records 2001.) i brojnih koncerata. Mediji u to vreme, u nedostatku prikladnijeg termina zvuk benda karakterišu kao post-rock ili space-rock sa čim se sami članovi nikada nisu slagali, smatrajući ove odrednice suviše isključivim.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

Stiže prvo zvanično reizdanje albuma "Nuklearne olimpijske igre" Satana Panonskog

"Rijetko kada se na domaćoj sceni pojavi tako osebujan lik kao sto je to bio Ivica Čuljak. Znan i kao Kečer II a još poznatiji kao Sata...

10 najčitanijih

Arhiva