Nakon objave debi albumaOn values and trash” u martu 2020. za italijanski Go Country Records, zagrebački bend She brought me gasoline objavljuje video za drugi singl s albuma. Reč je o animiranom spotu za “Little girl”, plesnu country blues pesmu sa bendžom u prvom planu koja za temu ima funkcionisanje primitivnog instinkta u kontekstu snažne emocionalne povezanosti.


Album “On values and trash” naišao je na dobar prijem kod muzičkih kritičara, posebno zbog atmosfere i autentičnog zvuka, koji She brought me gasoline opisuju kao kombinaciju bluesa, americane i alternativnog countryja svetske konotacije.

SBMG je vani zapažen još nakon objave prvog EP-a, kad ih je britanski portal Maximum Volume Music izabrao za bend dana te rezimirao: „Given their origins, they have absolutely nailed the sound of the music from across the Atlantic that inspires them“. Širi krug domaćih ljubitelja bluesa i americane primetio ih je 2018. godine nakon što su objavili singl "Sometimes trouble comes" s kojim su nekoliko nedelja bili na vrhu top liste Cener Radija 101.

Go country records je promovisao SBME u bend sa širim značajem za ovu scenu. Album „On values and trash“ je sniman tokom 2019. godine u Zagrebu, a producirala ga je ekipa iz benda.